HANDBAL: Meciul echipelor cu bugete babane. Gloria pierde cu CSM București

Gloria Bistrița a pierdut astăzi meciul disputat în compania fetelor de la CSM București. Pe fondul unui joc nu foarte slăbuț, Gloria a forțat mâna bucureștencelor și au mers cap la cap aproape tot meciul.

De greșelile de arbitraj nu pomenim, chit că au existat, doar știți că jurnaliștii trebuie să fie obiectivi, așa că nu vom pune această înfrângere pe umerii a doi fluierași care au făcut din meci ce au dorit.

CSM a forțat cu titulare în șapte, iar Neagu și-a făcut minute bune jocul dinamic. A și înscris, a și ratat. Drept este că cea mai bună jucătoare a lumii și-a făcut datoria.

În tabăra bucureșteană au existat mai multe eliminări, asta pe fondul unui joc agresiv, între linii și concentrat central, cu dorința exacerbat de a câștiga, după eșecul cu Buzău din Cupa României. Astfel, Gloria a ratat șansa istorică de a bate un CSM vlăguit și modest, dar agresiv și cu țintă bună.

Bistrița a arătat mai bine în acest meci și pare că se formează o echipă capabilă să se mențină în primul eșalon al Ligii.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 21 – 24 CSM București 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *