Înşelăciune în valoare de 88.700 de euro, făcută de un bărbat de 59 de ani din județul Galați

În 9 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au dispus reținerea unui bărbat 59 de ani din Ivești județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

La începutul lunii august, anul acesta, la Poliţia Municipiului Bistriţa a fost înregistrată plângerea unui bărbat, victimă a infracțiunii de înșelăciune. Acesta a adus la cunoștința polițiștilor faptul că ar fi contractat un bărbat de 59 de ani din Ivești, județul Galați, care s-ar fi angajat să efectueze construcția unei case modulare pe structură metalică cu suma de 15.000 de euro, în localitatea Archiud.

Ulterior, gălățeanul ar fi solicitat și obținut de la bărbatul din Archiud, suma de 88.700 de euro, fără însă a finaliza construirea casei pe structură metalică.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, polițiștii, în urma identificării și depistării, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ulterior a fi dispusă și o măsură preventivă față de acesta.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, urmând a fi stabilită participația penală și documentată întreaga activitate infracţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *