Ioan Turc: A fost semnat ordinul de plată pentru rețeaua de canalizare pluvială pe strada Mihai Viteazul din municipiul Bistrița

Ioan Turc a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul „Rețea de canalizare pluvială pe strada Mihai Viteazul din municipiul Bistrița”. Proiectul a fost încredințat firmei Luk Trust Construct 2004, valoarea investiției fiind de 2.262.071 lei cu TVA. Lucrările ar trebuie să se încheie în maxim 7 luni.

Noua rețea de canalizare pluvială, în lungime totală de 603 metri, va fi realizată din tuburi de polipropilenă corugată, cu diametre între 300 și 800 de milimetri. Pe traseu vor fi 19 cămine de vizitare și un separator de hidrocarburi, iar apele meteorice vor fi colectate de la 50 de guri de scurgere.

Semnalizare corespunzătoare în timpul lucrărilor

,,În mod expres, i-am cerut executantului să asigure o semnalizare corespunzătoare a șantierului stradal deschis, inclusiv luminoasă, pentru a nu pune în pericol circulația. Traficul va fi, oricum, perturbat parțial, dar aceste lucrări sunt absolut necesare pentru cetățenii din zonă, care erau expuși inundațiilor de fiecare dată când se înregistrau ploi abundente și de ani de zile cereau sprijinul municipalității pentru rezolvarea problemei.”, a scris Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *