Ioan Turc a verificat programul de la Taxe și Impozite. Angajații înăuntru, ușa închisă!

Ioan Turc a verificat modul în care biroul Relații Publice de la Taxe și Impozite, Centrul de Relații Publice de la Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială de pe Dornei.

Surpriză! Turc a găsit ușa închisă la Taxe și Impozite, chiar dacă orarul ar fi spus „Deschis”.

„În această dimineață, între orele 07.00 și 07.10, am verificat modul în care este respectat programul de relații cu publicul la Taxe și Impozite Locale, Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială de pe strada Dornei.

La ora 07.00, la Taxe și Impozite ușa era închisă, deși angajații erau prezenți la serviciu. Am atras atenția că programul cu publicul trebuie respectat cu rigurozitate. În schimb, la Centrul de Relații cu Publicul, câteva minute mai târziu, toți angajații erau pe poziții, la fel și la sediul Direcției de Asistență Socială.

Subliniez faptul că Primăria Bistrița este singura municipalitate reședință de județ care are program extins cu publicul, de la ora 07.00 la ora 18.00, în așa fel încât oamenii să-și poată rezolva problemele legate de administrația locală într-un mod cât mai facil”, spune Ioan Turc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *