IPJ BN: 12 locuri scoase la concurs din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud scoate la concurs 12 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 11 posturi de ofițeri de poliție și 1 post de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: comunicații și informatică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, prevenirea criminalității.

*Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs*

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *