L-AȚI VĂZUT? Un bărbat de 27 de ani din Șintereag a dispărut!

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 27 de ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 02.01.2022, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către o femeie din Șintereag cu privire faptul că fiul ei de 27 de ani, cu probleme de sănătate, a plecat, voluntar, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: bărbatul are înălțimea de 1,70 m, greutate de aproximativ 70 de kg, păr șaten, tuns scurt. Bărbatul are antebrațul drept amputat și poartă proteză la ochiul stâng.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză de culoare închisă, pantaloni tip jeans de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean, alături de jandarmi, continuă căutările în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *