Lider PNL nemulțumit! Hognogi Sorin: ,,Chiar vă rog mai meditați și la viitorul copiilor noștri”

Aurelia Dan a fost înlocuită luni, de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, iar mandatul de inspector școlar general a fost ocupat de profesorul Mircea Cristian Nicula, fost director al Colegiului Naţional ”Petru Rareş” din Beclean. Hognogi Sorin, primarul liberal al comunei Spermezeu susține că ,,în toate instituțiile, chiar în absolut toate, este AMPRENTĂ de politician!”

,,Felicitări coaliției de guvernare pentru noua rocadă de la inspectoratul școlar județean!
Știți ce mă intreb adeseori, dragi politicieni? Oare până când vă mai bateți joc de această instituție care se numeste ÎNVĂȚĂMÂNT și care are un rol primordial în educarea și formarea viitorului de mâine?
Nu am să critic pe domnul Cristian Nicula și nici nu o voi ridica prea sus pe doamna Aurelia Dan. Ceea ce vreau să vă spun dumneavoastră, celor care conduceți destinele acestui județ este că, ajunge, iar dacă această țară frumoasă funcționează PROST se datorează faptului că în toate instituțiile, chiar în absolut toate, este AMPRENTĂ de politician!
Chiar vă rog mai meditați și la viitorul copiilor noștri, că la viitorul copiilor dumneavoastră știu că meditați!”, a transmis Hognogi Sorin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *