Mai multe persoane din județ au fost amendate pentru nerespectarea măsurii carantinei la domiciliu

În 20 decembrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au efectuat verificări cu privire la persoane față de care a fost luată o decizie de izolare sau carantină la domiciliu.

Pe raza localității Lechința, polițiștii au constatat că o tânără de 25 de ani, plasat în carantină la domiciliu, nu se află la adresa stabilită. Față de aceasta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 55/2020, cu amendă în cuantum de 1000 lei.

La aceeași dată, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au efectuat verificări cu privire la persoanele aflate în carantină sau izolare.

În Lunca Borlesei, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani nu respectă măsura carantinei la domiciliu, fiind ulterior sancționat contravențional conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă în cuantum de 1000 de lei.

În localitatea Căianu Mare, un tânăr de 20 de ani nu a fost găsit la adresa declarată pentru efectuarea perioadei de carantină. A fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Legii 55/2020.

Pe raza localității Căianu Mic, un bărbat de 30 de ani a fost sancționat cu 1000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, nefiind găsit la adresa declarată pentru efectuarea acesteia.

Totodată în aceste cazuri de nerespectare a măsurii carantinei la domiciliu impuse printr-o decizie a D.S.P. a fost înștiințat C.J.C.C.I. Bistrița-Năsăud cu privire la faptul că persoanele menționate nu a fost găsite la adresa de carantinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *