(MATERIAL ELECTORAL) Radu Moldovan: Investițiile în sport, continuă, deoarece județul nostru merită să-și urmeze tradiția în acest domeniu

Sala Polivalentă și Baza Sportivă din Complexul Sportiv Unirea păreau proiecte imposibil de realizat! Însă, prin muncă ele au devenit FAPTE!

Investițiile în sport, continuă, deoarece județul nostru merită să-și urmeze tradiția în acest domeniu care aduce laolaltă mii de tineri talentați și un număr impresionant de suporteri.

Stadionul la standarde UEFA va avea 10.875 de locuri în tribune acoperite, anexe sportive și tehnice, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare pentru sportivi și locuri de parcare, care să deservească activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist.

 

De asemenea, lângă acesta, construim și un stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime și tribună de 1500 de locuri, pentru competiții.

Totodată, Stadionul din Parcul Municipal se modernizează, Gabriel Lazany având un proiect vizionar pentru el.

Pe 9 iunie, prin VOTUL dumneavoastră, proiectele devin FAPTE! Împreună cu echipa PSD, voi continua munca pentru județul Bistrița-Năsăud!

La comanda PSD, organizația Județeană Bistrița-Năsăud, cod mandatar financiar 21240002. Realizat de Ii Boldea Ana-Maria, prin n1tv.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *