(MATERIAL ELECTORAL) Radu Moldovan: Peste o mie de tineri și cadre didactice în Caravana ,, Fără bariere. Totul despre droguri”

Consumul de substanțe interzise este o realitate, iar prevenția este o prioritate! Pe lângă inițiativa legislativă de înființare de Centre pentru adicții în fiecare județ, a colegilor mei Daniel Suciu și Bogan Ivan, împreună cu Gabriel Lazany, vom înființa un centru suport pentru consumatori, în fază acută.
Combaterea consumului de droguri este o misiune esențială, care salvează vieți și modelează viitorul comunităților noastre.
Fiecare pas spre educație și conștientizare este un pas împotriva suferinței și a izolării aduse de dependență.
Evenimentele de prevenire nu doar că informează, dar creează un spațiu de suport și înțelegere, unde fiecare persoană se simte văzută și auzită. Mulțumim mult, Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, pentru această inițiativă a Caravanei!
Mulțumim, familiei Mateș, lui Luci și Marc, tinerii de la Teen Challenge, care le-au povestit tinerilor, părinților și profesorilor, despre dramele pe care consumul de droguri le-a adus în viețile lor.
De ce să lăsați drogurile să vă trăiască viața? Merită trăită de voi! Liberi, curați și fericiți!

La comanda PSD, organizația Județeană Bistrița-Năsăud, cod mandatar financiar 21240002. Realizat de Ii Boldea Ana-Maria, prin n1tv.ro.

CMF 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *