Mica Oprea, noul prefect al județului: ,,Privesc acest act ca pe o responsabilitate, nu ca pe un privilegiu”

Mesajul doamnei Mica Oprea, cu ocazia numirii sale în funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud:

„Este o onoare să fiu numită în funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud, al dumneavoastră, al tuturor.
Totodată, privesc acest act ca pe o responsabilitate, nu ca pe un privilegiu, înțelegând complexitatea perioadei prin care trecem cu toții.
Cu ajutorul echipei de la Instituția Prefectului, pe care, în mare pare o cunosc, fiindu-mi colegi, în perioada în care am mai muncit împreună și a experienței administrative, vom face tot ce ne stă în putință să fim alături de oameni.
Dorința mea este să fiu un prefect al unității, echilibrului, înțelegerii, transparenței și bunei cooperări cu autoritățile publice locale din județ, cu instituțiile statului și cu serviciile publice deconcentrate, dar și cu colegii din cadrul instituției, solicitând implicare și responsabilitate pentru eficientizarea activității și cuantificarea rezultatelor.
Îmi doresc ca Instituția Prefectului să fie ancorată-n realitate, axată pe rezolvarea problemelor cetățenilor județului nostru, răspunzând în spiritul legii, tuturor solicitărilor venite din partea acestora.
Vă asigur de implicarea mea în toate provocările pe care le voi întâlni, astfel încât să fie evitate blocajele administrative.
Așadar, sunt hotărâtă ca împreună cu cei doi subprefecți, domnii Atilla-Lehel Decsei și Ioan Zăgrean să îmi pun toată experiența și priceperea în slujba oamenilor din județul Bistrița-Năsăud și să rezolvăm orice situație, în spiritul legii.
Mulțumesc tuturor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *