(P) Nothing but heavy duty! BIG STORE a găzduit un showroom cu articole Milwaukee

BIG STORE a găzduit astăzi un showroom cu probe de unelte cu ocazia Milwaukee Tour 2021 – Bistrița pentru toate categoriile: beton, lemn, metal, automotive, MX Fuel, accesorii și scule de mână.

Până la ora 16:00 au fost organizate stații de lucru pentru demonstrații și probarea uneltelor.

Angajații Milwaukee și BIG STORE au fost aproape de clienți și le-au arătat pe viu cum lucrează uneltele și accesoriile expuse pentru testare.

În același timp, au fost explicate diferite tehnici și moduri de lucru.

Milwaukee le-a propus clienților o afacere de nerarat într-un concurs: Achiziționezi și Câștigi!

1) Cumperi orice produse MILWAUKEE® din categoria ACCESORII, SCULE DE MÂNĂ, ECHIPAMENT PERSONAL DE PROTECȚIE ȘI DEPOZITARE în valoare de minimum 500 LEI net (valoare pe factură) și primești un set de produse promoționale: 1 x suport legitimație, 1 x șapcă, 3 x creion de tâmplărie.
2) Cumperi orice produse MILWAUKEE® din categoria ACCESORII, SCULE DE MÂNĂ, ECHIPAMENT PERSONAL DE PROTECȚIE ȘI DEPOZITARE în valoare de minimum 1000 LEI net (valoare pe factură) și primești un set de produse promoționale: 1 x suport legitimație, 1 x șapcă, 1 x cană.
3) Cumperi orice produse MILWAUKEE® în valoare de minimum 2500 LEI net (valoare pe factură) și primești un set de produse promoționale, la alegere dintre 2 opțiuni.
4) Cumperi orice produse MILWAUKEE® în valoare de minimum 5000 LEI net (valoare pe factură) și primești un set de produse promoționale, la alegere dintre 2 opțiuni!

Pentru că o testare potrivită se face pe cele mai dificile și pretențioase materiale, uneltele au fost testate pe o mașină, lemn și diferite obiecte din metal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *