Parcul “Regele Mihai I” va fi modificat pentru a-l face mai atractiv

Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița a anunțat că în parcul “Regele Mihai I” se vor face o serie de modificări pentru a-l face mai atractiv. Acesta a transmis că în zona Casa Ema vor fi instalate aparate de fitness, iar spațiul de joacă dinspre Sala Polivalentă va fi extins, urmând a fi montate aici noi piese, dar și o trambulină bungee cu 4 posturi.
 
 
Mobilierul urban existent va fi constant revopsit și întreținut, se vor aduce bănci smart și coșuri de gunoi cu compactare. În plus, se vor instala dispensere cu pungi pentru cei care aleg să se plimbe cu animale de companie.
,,Totodată, se va proceda la înlocuirea toaletelor existente cu toalete ecologice, care deja au fost achiziționate de municipalitate.Spre bucuria celor mici, prin parc va circula și un trenuleț electric.
De asemenea, am dispus și recondiționarea foișorului, iar în apropierea bustului regelui Mihai va fi amenajată o zonă de lectură, pentru a avea cu adevărat o oază de relaxare într-un cadru verde și liniștit”, a transmis primarul Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *