Patru șoferi s-au ales cu dosar penal, după ce s-au urcat beți la volan

La data de 25 iunie, în urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii l-au depistat în flagrant delict, pe un conducător auto de 44 de ani, din Batoș, județul Mureș, aflat sub influența alcoolului.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism, fiind oprit pe Drumul Județean 173, pe raza localității Posmuș, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 26 iunie, în jurul orei 01.45, în urma verificărilor efectuate pe raza localității Prundu Bârgăului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Bistrița Bârgăului care conducea un autoturism pe Drumul Național 17, deși consumase alcool.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, fiindu-i aduse la cunoștință prevederile legale.

În aceeași noapte, în jurul orei 02.30, polițiștii l-au depistat din nou, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, deși nu mai avea acest drept. A fost testat cu aparatul etilotest, valoare indicată fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat și a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 26 iunie, în jurul orei 00.30, în urma celor constatate în trafic, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din Rodna care conducea un autoturism și a fost oprit pentru control pe Drumul Național 17D, în localitatea Rodna. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune prevăzută și pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

La data de 26 iunie, în jurul orei 15.25, pe Drumul Național 17C, în Dumitra, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit în trafic pentru control un autoturism înmatriculat în Italia.

La volan a fost identificat un bărbat de 47 de ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentrație de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate două probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.