Peste 400 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii (FOTO)

Astăzi, 31 decembrie, în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

În fapt, polițiștii au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 59 de ani, din Bistrița, reprezentat al unui agent economic autorizat să efectuează operațiuni cu articole pirotehnice categoriile F1 și P1, în timp ce comercializa articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F4 și P1 unor societăți comerciale neautorizate în acest sens.

Totodată, polițiștii au depistat un alt tânăr de 21 de ani, din Năsăud care ar fi achiziționat articole pirotehnice din categoria F2, interzise publicului larg, prin intermediul unui site.

Astfel, în urma controalelor, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării 421 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F4 și P1 și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *