Proiectul pentru înființarea distribuţiei de gaze naturale în Sângeorz-Băi și Ilva Mică a fost depus

Primăria orașului Sângeorz-Băi a depus astăzi proiectul privind înființarea distribuţiei de gaze naturale în Orașul Sângeorz-Băi și Comuna Ilva Mică, proiect cu o singură categorie de investiție. 

Investiția constă în înființarea de noi sisteme de distribuție de gaze naturale, un sistem inteligent, cu o lungime a rețelei de distribuție de 75.320.00 metri, 3.551 de gospodării conectate , cu capacități precum sisteme fotovoltaice, dispozitive colectare și transmitere date din teren, vane automate, branșamente consumatori casnici, contoare fiscale cu transmitere la distanță, etc.

Investiția se ridică la o valoare de 64,575,284.17 și este finanțat prin Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny”.
,,Prin toate proiectele aflate în implementare în orașul Sângeorz-Băi, dar și cele propuse pentru perioada următoare, administrația locală își dorește să ofere tuturor locuitorilor un trai de viață mai bun, condiții performante în infrastructură, învățământ, agrement, turism, dar și creșterea nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare și nu numai” – Primăria Sângeorz-Băi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *