Propunerea primarului Paul Știr: Off-road Căianu Mic, desfășurat pe durata a două zile?

Comuna Căianu Mic fierbe în așteptarea unui concurs de Off-road organizat în localitate. Se anunță din ce în ce mai mulți doritori astfel încât există posibilitatea de a fi prelungit cu o zi.

Concursul de Off-road de la Căianu Mic se va ține pe durata a două zile consecutive, respectiv 25 și 26 septembrie, în cazul în care se anunță mai mulți doritori, anunță Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

„Off Road ? o zi sau 2 zile?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si cu sprijinul autorităților județene, concursul nostru de Off Road se va organiza în localitatea Căianu Mic, în data de 26 septembrie!

Zilele acestea, am primit foarte multe întrebări cu privire la organizarea unor curse la categoriile Moto, Quad si ATV, în cadrul concursului de Off Road!

Vreau să vin cu următoarea propunere pentru toți cei interesați: dacă vor fi suficienți doritori care să concureze la categoriile Moto, Quad, ATV, atunci, în acest caz, vom organiza concursul pentru aceste categorii in ziua de 25 septembrie, iar în ziua de 26 septembrie vom avea concursul pentru categoria AUTO!

Menționez faptul că, într-o singură zi nu se pot organiza cursele pentru toate categoriile, deoarece avem anunțați foarte mulți participanți la categoria AUTO, iar dacă vor fi doritori și pentru celelalte categorii, așa cum am amintit mai sus, concursul de Off Road se va desfășura pe parcursul a două zile!

? Pentru a ne putea organiza, toți cei care doriți să participați la categoriile Moto, Quad, ATV, vă rog să-mi lăsati un comentariu, mesaj în privat, sau pe whats app la 0752 851 471!

? Aștept cu interes!

? Mergem înainte!”, declară Paul Știr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *