PSD Bistrița-Năsăud: ,,Ipocriții USRiști sunt în stare să conteste chiar și o directivă europeană”

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat luni un proiect de lege potrivit căruia incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva politicienilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Mai mul’i politicieni și-au transmis opinia despre acest proiect de lege, printre care Nicolae Pavelean, consilier local USR-PLUS în Consiliul Local al Municipiului Bistrița și președinte USR Bistrița:

,,Cu alte cuvinte, cei 4 deputați nu se gândesc care ar fi motivele pentru care românii ar putea să instige la ură împotriva politicienilor români, dar se gândesc cum să îi pedepsească pe cei care își permit să îi deranjeze pe „sărmanii” politicieni.

Din totalul de 279 de deputați, 194 dintre aceștia au votat pentru acest proiect”

PSD Bistrița-Năsăud:

,,Obișnuiți cu cele mai abjecte manifestări în spațiul public, ipocriții USRiști sunt în stare să conteste chiar și o directivă europeană.

Legea pentru care au sărit ca arși harnicii USRiști le aparține chiar lor, prin ministrul de atunci, Ion Stelian. Bunul simț, decența și refuzul oricărei discriminări ar trebui susținute, nu blamate.
Domnul Pavelean, ipocrit ca toți USRiștii, minte în spațiul public fără nici o jenă. Dacă nu are numărul de telefon al jenantului Ion Stelian, i-l punem la dispoziție cu drag pentru a-i confirma cui aparține actul normativ pentru care acum face atâta circ gratuit.
PSD a votat pentru sancționarea oricărei forme de discriminare, pentru orice formă de incitare la ură, așa cum se procedează în toată Uniunea Europeană, însă e bine de știut că USR se află la partea cealaltă a baricadei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *