Rețetă culinară: Fenicul cu roșii și măsline

Ingrediente
  • 2 feniculi
  • 4 rosii
  • 2 linguri de pesmet
  • 20 masline negre (fara samburi)
  • 2 cepe rosii
  • ulei de masline extravirgin
  • sare

Preparare

Se spală feniculii, se taie în două, apoi în câteva felii mai grosuțe. La fel procedăm cu ceapa și cu roșiile. Tapețăm o tavă cu hârtie de copt, punem 2-3 linguri ulei de măsline extravirgin și adăugam toate legumele în tavă, presărăm sare după gust și o lingură de pesmet.

Amestecăm toate ingredientele direct în tavă, după care adăugam măslinele și restul de pesmet deasupra și introducem tava în cuptorul încălzit în prealabil, pentru 25-30 minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius.

Legumele noastre sunt gata când sunt bine pătrunse și prind o culoare frumoasă deasupra.

Se ornează cu verdeața care ne place, conform poftăbună.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *