.wp-editor-area{
color:black !important;
}
Sari la conținut
Ingrediente
- 1 kg carne miel [ pulpă, costiță ]
- 4 cartofi mari
- 2 roșii
- 2 cepe roșii
- 2-3 ardei
- 4 căței usturoi
- 2 linguri muștar
- 1/2 lămâie
- 1 lingură oregano uscat
- 1/2 cană ulei măsline
- 200gr brânză –cașcaval –mai uscat
- 1/2 pahar vin alb sec
- sare și piper
- hârtie de copt și sfoară
Mod de preparae
- Se porționează carnea în bucăți potrivite și cartofii se taie cuburi
- Ceapă și roșiile se taie rondele
- Într-un vas se pune carnea și cartofii și se condimentează cu sare, piper, oregano, muștar
- Amestecați totul împreună cu uleiul de măsline, zeamă de la lămâie și vinul alb
- Recomandat este să lăsăți totul la marinat măcar 2 ore
- Se taie câte două pătrate mari de hârtie/porție
- Se așează hârtia suprapusă cu colțurile intercalate
- Împărțiți cantitatea de miel și cartofi în patru porții
- La fiecare porție se mai presară deasupra bucăți de brânză mai întărită sau de cașcaval mai vechi și ardeii grași tăiați felii .
- Încheiați punând deasupra câte 1-2 felii de roșii
- Se leagă fiecare pachet cu sfoară și se pun pachetele în tavă, să nu curgă accidental în cuptor.
- Dați tavă la cuptor 90 minute la 220 grade .
Similare
Publică comentariul