.wp-editor-area{ color:black !important; }
×

Rețetă culinară: Macrou îmbrăcat în foi de varză acră

Ingrediente:

  • bucăți macrou;
  • 8 frunze de varză murată;
  • zeamă de lămâie;
  • pahar vin alb sec;
  • cimbru;
  • ulei de măsline;
  • sare, piper.

Mod de preparare

  1. Curățăm și apoi spălăm bucățile de peste.
  2. Presăram cu sare și piper fiecare bucată de peste atât pe interior cât și pe exterior. Stropim cu zeamă de lămâie și apoi “îmbrăcăm” fiecare bucată de peste în parte în câte 2 foi de varză murată care au fost spălate și desarate în prealabil.
  3. Condimentăm cu cimbru. Într-o tavă unsă cu ulei de măsline așezăm peștele și turnam apoi vinul și un pahar cu apă.
  4. Acoperim tavă cu folie de aluminiu și dăm la cuptor pentru circa 30 minutedupă care scoatem folia, stropim cu sosul din tavă bucățile de peste și dăm la cuptor până când totul este bine făcut și rumen, conform gustos.ro.

Publică comentariul