Rețetă de post: Salată de couscous

Ingrediente

  • 100 g de cous- cous
  • jumatate de ardei galben
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi (optional)
  • 10 masline negre (fara samburi)
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 250 ml supa calda de legume
  • sare (dupa gust)
  • patrunjel pentru decor

Mod de preparare

În bolul cu cous-cous se pune 1 lingura de masline extravirgin, dupa care il adaugam in supa de legume fierbinte, potrivim gustul de sare, amestecam si acoperim cu un capac cratita pentru 5 minute. Separat spalam toate legumele si le taiem cubulete. Usturoiul este optional, doar pentru cine doreste.

Maslinele le spalam si le taiem in patru, apoi in cubulete. Amestecam toate legumele, potrivim gustul de sare si adaugam o lingura de masline, le punem in couscous, dupa care omogenizam salata, decoram cu patrunjel, apoi acoperim salata si o lasam in frigider pentru cel putin o ora inainte de servire.

Asta este totul, reteta noastra este gata, conform poftabuna.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *