.wp-editor-area{ color:black !important; }
×

Rețete culinare: Cartofi aromați la tigaie

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 linguriță usturoi praf
  • 1/2 linguriță boia dulce
  • sare și piper
  • pătrunjel

Mod de preparare

Curățăm cartofii și îi tăiem felii grosute. Îi punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau până când sunt aproape gătiți. Într-o tigaie încingem uleiul și transferăm cartofii scurși de apă. Îi condimentăm cu boia, usturoi praf (dacă doriți , înlocuiți-l cu un cățel de usturoi proaspăt, ras fin), sare și piper.
Gătiți cartofii câteva minute, scuturand tigaia din când în când. Când s-au rumenit frumos, opriți focul și presărați pratrunjel proaspăt tocat.
Este o garnitură simplă, economică și ușor de preparat. Merge de minune alături de o friptură suculentă dar se pot mânca și că atare cu o salată mixtă, murături sau mujdei de usturoi, conform gustos.ro.

Publică comentariul