Rețete culinare: Cartofi aromați la tigaie

Ingrediente
- 600 g cartofi
- 3-4 linguri de ulei
- 1/2 linguriță usturoi praf
- 1/2 linguriță boia dulce
- sare și piper
- pătrunjel
Mod de preparare
Curățăm cartofii și îi tăiem felii grosute. Îi punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau până când sunt aproape gătiți. Într-o tigaie încingem uleiul și transferăm cartofii scurși de apă. Îi condimentăm cu boia, usturoi praf (dacă doriți , înlocuiți-l cu un cățel de usturoi proaspăt, ras fin), sare și piper.
Gătiți cartofii câteva minute, scuturand tigaia din când în când. Când s-au rumenit frumos, opriți focul și presărați pratrunjel proaspăt tocat.
Este o garnitură simplă, economică și ușor de preparat. Merge de minune alături de o friptură suculentă dar se pot mânca și că atare cu o salată mixtă, murături sau mujdei de usturoi, conform gustos.ro.
Gătiți cartofii câteva minute, scuturand tigaia din când în când. Când s-au rumenit frumos, opriți focul și presărați pratrunjel proaspăt tocat.
Este o garnitură simplă, economică și ușor de preparat. Merge de minune alături de o friptură suculentă dar se pot mânca și că atare cu o salată mixtă, murături sau mujdei de usturoi, conform gustos.ro.