Rețete culinare: Ciulama de ciuperci – Rețetă de post

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete;
  • 1 lingura ulei;
  • 1 ceapa mare;
  • 200 ml apa fierbinte;
  • 2 linguri pline smantana de post;
  • sare si piper dupa gust;
  • 5 fire de marar.

Mod de preparare 

  • Ceapa se taie marunt, iar ciupercile le taiem felii.
  • Punem uleiul la incins intr-o cratita.
  • Calim ceapa si ciupercile pentru 5 minute.
  • Adaugam apa si lasam sa fiarba 20 minute.
  • Adaugam smantana de post , amestecam si mai lasam sa fiarba 1 minut.
  • Potrivim de sare, piper si adaugam mararul proaspat tocat marunt.
  • Se serveste cu mamaliguta, conform bucatariaromeneasca.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *