Rețete culinare: Pește cu legume
Ingrediente
- 2 bucăți medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste);
- 1 morcov;
- câteva buchetele de brocoli;
- 1 ceapă mică;
- 1 ardei roșu sau galben;
- 2 linguri de ulei;
- verdeață;
- 1 cutie amestec mexican de legume;
- 1 pahar vin alb;
- sare;
- piper.
Mod de prepare
Într-o tigaie se pune la încins 2 linguri de ulei. Când este gata se adaugă ceapă curată și tăiată peștișori, iar după ce se înmoaie puțin se adaugă morcovul curățat și tăiat rondele sau cubulețe și o lingură de vin. Se amestecă continuu pentru a se rumeni pe toate părțile după care se pun buchetele de brocoli și ardeiul tăiat feliuțe, adăugându-se câte puțin vin. După ce s-au înmuiat se adauaga și amestecul de legume mexicane( scurs de zeamă) și se amestecă bine totodată condimentandu-se compoziția cu sare și piper.
Fileurile de peste se sărează și se pregătesc pe un grătar încins și uns cu puțin ulei. Se servesc împreună așezate pe un platou și garnisite cu verdeață tocată, conform gustos.ro.
Publică comentariul