Robert Sighiartău îi poate lua locul Ralucăi Turcan la Ministerul Muncii

Congresul din toamnă poate însemna pentru PNL atât o reorganizare de bun augur, cât și o destructurare care faultează partidul de la vârf până la ultimii segmenți.

În continuare se dă o bătălie pentru funcții și putere, iar conjudețeanul Robert Sighiartău, scump la vedere de când stă cam mult la București, poate să îi ia locul Ralucăi Turcan la Ministerul Muncii, respectiv să fie ministru al muncii.

Potrivit unor surse politice, Raluca Turcan a ieșit din calculele pentru funcția de prim-vicepreședintele al PNL, funcție pe care o deține în prezent și pe care dorea să o păstreze și după Congres. Cei patru prim-vicepreşedinţi ai PNL ar urma să fie Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur şi Lucian Bode, în cazul în care Florin Cîţu câştigă preşedinţia partidului, conform discuţiilor care se desfăşoară în acest moment în tabăra actualului premier, susţin surse politice pentru News.ro.

De asemenea, şi europarlamentarul Daniel Buda, unul dintre apropiaţii lui Emil Boc, vizează o funcţie de prim-vicepreşedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *