S-a ales cu dosar penal după ce a condus un vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare

Ieri, 12 aprilie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au obsevat în trafic și au oprit pentru control un ansamblul de vehicule, format dintr-un autoturism de teren și o remorcă. Autovehiculul circula pe Drumul Județean 172 D, prin localitatea Lunca Ilvei, iar la volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în partea din față, autoturismul condus de bărbat avea montată o plăcuță de înmatriculare care aparține altui autoturism. Totodată, autoturismul oprit pentru control nu figurează ca fiind înmatriculat pe teritoriul României.

În urma neregulilor de natură penală constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, s-a constatat că remorca tractată are inspecția tehnică expirată din anul 2018, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, iar certificatul de înmatriculare al remorcii a fost retras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *