S-a ales cu o amendă de 10.000 lei după ce a abandonat deșeuri în natură

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a transmis că un cetățean din Viile Tecii a abandonat deșeuri în natură în comuna Galații Bistriței în zona numită Râtul Morii. Acesta a fost identificat de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. După verificarea dovezilor, cetățeanul E.E.C a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei pentru abandonarea deșeurilor în natură.

,,Nu mai aruncați deșeuri în natură.

Abandonul deșeurilor în natură este una din cele mai grave forme de poluare, care are efecte negative pe termen îndelungat asupra mediului în care trăim! De aceea trebuie să reacționăm cât mai ferm atunci când suprindem persoane iresponsabile care fac asemenea fapte” – ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.
Acțiunile de verificare și control derulate de inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Poliția și Jandarmeria Română vor continua pentru prevenirea și combaterea fenomenului de abandon de deșeuri în natură.

,,Noi toți trebuie să înțelegem că avem obligația de a proteja mediul înconjurător pentru viitorul copiilor noștri, iar deșeurile pe care le generăm fiecare dintre noi în propriile case trebuie să le gestionăm corect și responsabil.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *