SC Frasinul se apropie de finalizarea lucrărilor în județul Botoșani

În luna februarie, redacția N1TV s-a deplasat în Botoșani unde am prezentat o lucrare amplă, realizată de compania Frasinul și anume „Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică 2: Botoşani- Iaşi”. Tot atunci, am avut oportunitatea să discutăm cu persoanele din spatele acestei lucrări, oamenii care se asigură că toate piesele se potrivesc și totul se întâmplă conform proiectului și anume inginerii Alexandru Airinei și Săndel Larionesi.

Am revenit în județul Botoșani pentru a verifica din nou stadiul lucrărilor și am avut plăcută surpriză să observăm faptul că acestea sunt aproape de finalizare. 

Unde înainte era doar pământ și pietre, acum sunt șanțuri și trotuare moderne. Rigole și podețe executate extraordinar. Asfaltările sunt în ultima fază, mai fiind nevoie de câteva retușuri, iar în foarte scurt timp, lucrarea va fi predată. 

Mulțumită priceperii și devotamentului lui Alexandru Airinei și Săndel Larionesi, atât județul Botoșani, cât și judetul Iași vor beneficia de un drum modern, rezistent și cel mai important, sigur. 

Drumul are o lungime de 26 de kilometri, din care 13 kilometri și jumătate sunt executați de societatea Frasinul. 

Bineînțeles, o astfel de lucrare nu ar fi putut fi realizată decât prin profesionalism și dorința de a face lucrurile de calitate, caracteristici care sunt prezente în toate lucrările realizate de firma Frasinul. 

,,Avem rigole carosabile, o lungime de aproximativ 5 kilometri, sunt finalizate în acest moment partea de rigole carosabile. În momentul de față lucrăm și la trotuare, acestea având o lungime de 17 kilometri per total. În intravilanul comunei Sulița vom avea trotuare stânga-dreapta”, a spus Alexandru Airinei.

Până la sfârșitul lunii Iunie, lucrările vor fi finalizate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.