Schimb catalog de produse cosmetice contra birou în Primăria Bistrița!

Burgul Porții Transilvaniei nu se potolește niciodată și scoate la iveală personaje și personalități (unele multiple) care ne surprind mai mult sau mai puțin plăcut.

Dacă ne uităm la Primăria Bistrița în acest moment, ne amintim că de curând au cotrobăit pe acolo mascații, că nu se știe dacă se va lucra pe PUZ-ul de pe hârtie sau pe cel în format electronic și ne cutremură existența a două PUG-uri.
Până la urmă vedem mai sus puțin de iarba crescută printre blocuri un tânăr domn, elegant, cu puțină barbă care aduce a Freddie Mercury când avea 40 de ani, care ocupă scaunul de viceprimar. Cine? Da, da, ați ghicit. E vorba despre Călin Stan, apărătorul piețelor și grădinițelor din Bistrița.
După o lungă perioadă petrecută la AVON, acolo unde cu siguranță a deprins farmecele vânzărilor, Stan s-a trezit că în mână nu mai ține catalogul cu produse, ci acte cu mare greutate care decid soarta unui oraș.

Fiindcă în campanie nu putea să dea rău, a acuzat conducerea aparatului administrativ că încasează prea mulți bani, comparativ cu alți oameni ai muncii care încasează acea sumă într-un an. Ghiciți ce. Uncle Stan încasează exact aceeași leafă.

Cât încasează mister Călin? Peste 12.000 de lei de care nu se ferește și declara, în urmă cu ceva vreme într-o emisiune online că se justifică pentru că noua administrație face. Iată declarația:
„Ăla e brutul, da. Netul este 12.000 și un pic că am mai fost întrebat și nu am o prblemă în a răspunde. Sunt justificate (n.r. salariile), iar dumenavoastră aveți posibilitatea să mă taxați pe durata mandatului. Da, sunt nesimțite pentru că amdinistrația Crețu, cea care nu a făcut în ultimii 12 ani mai nimic, aveau aceste salarii. Îs niște lucruri care o să iasă la iveală, ce s-a întâmplat și în ultimii patru ani, da? “.
Păi bine, domnu’ viceprimar, da’ de banii ăia matale îngrijești două piețe și câteva grădinițe? Tot într-o emisiune, la Infobistrița, dădeai nota 9/10 grădinițelor cu un singur argument: Au aprobare de funcționare de la DSP. Și dărâmăturile alea de școli de pe la sate, că îți e mai mare mila de copiii care învață acolo, tot de DSP sunt aprobate să funcționeze.
Și… Suntem curioși… De fiecare dată când explicați treaba cu „învelirea” faceți gestul ăla din mână, de parcă vă luați rămas bun?
Ne-a plăcut, ne-ați dus de nas, ne-ați dus cu zăhărelul, dar noi nu suntem clienții de șampoane care se bucurau dacă le dispare sebuumul. Noi vrem drumuri, vrem valută, nu vrem Stan să ne… Conducă!
Hai, joaca s-a terminat. Ne anunți și pe noi când o să faci, să aprobăm că #sepoate sau mai așteptăm un mandat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *