Schimbare de lider în fotbalul bistrițean

Astăzi, de la ora 15:00, echipa C.S. Minerul Rodna a jucat împotriva echipei AS Săgeata Dumbrăvița în cadrul etapei a 11-a Ligii a IV-a. Partida a fost arbitrată de brigada formată din Marius Poienar – Flavius Covrig și Alexandru Andronesi.

Scorul final al meciului a fost de 4-1 pentru C.S. Minerul Rodna, iar marcatorii au fost: 

  • Marius Talpoș (min 14);
  • Răzvan Hazbei (min 19)
  • Valer Munteanu (min 54);
  • Marian Dănilă (min 72) / Darius Mureșan (min 43).

Tot astăzi, echipa FC Silvicultorul Maieru ar fi trebuit să joace împotriva echipei Someșului Feldru, dar din cauza terenului impracticabil, meciul a fost amânat. Astfel C.S. Minerul Rodna revine pe prima poziție a clasamentului, cu 2 puncte avans față de Silvicultorul Maieru. 

În etapa viitoare, C.S. Minerul Rodna va juca împotriva echipei Real Teaca.

,,Minerii” au început tare partida și și-au impus jocul după doar câteva minute. În minutul 3 apare prima fază interesantă, când se cere penalty la o intervenție a portarului oaspete la Lazăr Boldiș, dar se acordă doar corner. În minutul 13, același Lazăr Boldiș execută o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea e scoasă de portar în corner. 

Marius Talpoș este cel care execută lovitura de colț, iar mingea e trimisă direct în poartă, 1-0 Minerul. După încă 5 minute, același Talpoș execută un corner în același stil, iar Răzvan Hazbei reia cu capul în plasă pentru 2-0. În minutul 21, Boldiș lovește bara transversala cu un șut din întoarcere, mingea ajunge la Munteanu care ratează. 

În același ritm, cu un joc de pase excelent, echipa își creează în continuare ocazii prin Hazbei sau Savu. Deși până în minutul 35, Minerul a fost vioara întâi a meciului pe un fond de relaxare, Dumbrăvița a preluat controlul mingii, iar asta s-a văzut prin golul frumos înscris de căpitanul Mureșan. 

După pauză, meciul a început după același scenariu din prima repriză, iar în secunda 30, ai noștrii au cerut penalty după ce lui Boldiș i-a fost furată mingea cu mâna de către un fundaș advers. În minutul 54, Munteanu a înscris din unghi în urma unei faze în care Răzvan Hazbei a fost faultat în careu și toată lumea aștepta dictarea unui penalty. 

În minutul 70, la poarta lui Cămărășan s-a petrecut o fază foarte importantă, care putea relansa meciul: un atacant al oaspeților a scăpat singur cu goalkeeper-ul nostru, însă a tras milimetric pe lângă. Două minute mai târziu, Mandea Dănilă l-a executat pe portarul oaspeților cu un voleu din careu. 

Finalul a fost unul pe contre, ambele echipe ratând ocazii, cel mai ghinionist fiind golgheterul și căpitanul Lazăr Boldiș care nu a reușit să înscrie, în ciuda unui joc bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *