Se vor înființa secții de fotbal și handbal în comuna Căianu Mic, în parteneriat cu Gloria și Consiliul Județean

Paul Știr a anunțat că împreună cu Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Cosma Vasile Eugen, director al Clubului Sportiv Gloria Bistrița 2018 se vor pune bazele unui parteneriat pentru înființarea unor secții de FOTBAL și HANDBAL, în comuna Căianu Mic.

,,În perioada următoare vom demara procedurile de selecție în vederea formării grupelor de copii și juniori la FOTBAL și HANDBAL!
Acest proiect se adresează tuturor copilașilor și tinerilor din comuna noastră! Antrenamentele se vor desfășura pe plan local, pe terenurile de sport din localitățile Dobric și Căianu Mare, precum și în sala de sport din Căianu Mic!
Toți copiii și tinerii selecționați, atât la fotbal, cât și la handbal, vor fi legitimați la Clubul Sportiv Gloria Bistrița 2018!
Mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Clubului Sportiv Gloria Bistrița 2018, pentru concretizarea acestui parteneriat cu Primăria Căianu Mic, parteneriat atât de necesar pentru practicarea sportului pe plan local, județean și nu numai!”, a transmis Paul Știr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *