Silași Vasile: ,,Consider că milioanele de români stabiliți în străinătate ar fi fost mai bine reprezentați de Robert Sighiartău”

Marți, 22 martie, europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan a devenit noul președinte al organizaţiei PNL Diaspora, conform votului dat de conducerea liberală în cadrul Biroului Executiv PNL. Primarul comunei Chiochiș, Silași Vasile a susținut într-o postare pe facebook că această funcție ar fi fost mult mai potrivită deputatul PNL Robert Sighiartău.

,,Faptul că Rareş Bogdan a fost votat preşedinte al filialei PNL Diaspora, deși favorit pentru această funcție era colegul nostru, deputatul Robert Sighiartău, îmi demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că ”jocurile de putere” demagogice sunt preferate chiar și în PNL seriozității și lucrurilor făcute temeinic.

Consider că milioanele de români stabiliți în străinătate ar fi fost mai bine reprezentați de Robert Sighiartău, un deputat tânăr, dar în același timp suficient de matur ca să facă mai multe decât să spună, ceea ce nu am văzut la proaspătul ales președinte al PNL Diaspora.
Rareș Bogdan ne-a vorbit în 2019 despre faptul că ”PNL va elimina pensiile speciale în 30 de zile”.
Suntem în 2022 și vă las pe dumneavoastră să calculați de câte ori au trecut cele 30 de zile. Ne-a spus tot în același an că ”PNL nu primește niciun membru PSD”. Nu numai că a primit destui, dar azi PNL guvernează alături de PSD. Azi ne vorbnește despre ”un proiect major” care să aducă PNL ”sute de mii de voturi din Diaspora”. Cine mai poate să-l creadă pe acest om?
Robert Sighiartău a dat dovadă de verticalitate și curaj când a sancționat public numirea PSD-istului Gheorghe Cârciu la șefia Departamentului pentru Diaspora. El a înțeles care sunt așteptările Diaspora de la politicienii de Dreapta, a pus degetul pe rană, dar cine să-l asculte? Cei fascinați de ”jocurile de putere”?
Indiferent de felul în care se împart funcțiile de către jucătorii din cercul puterii, ceea ce reprezintă Robert Sighiartău ca om nu poate fi anulat. A urcat încet, dar serios, treptele politicii, iar eu sunt convins că, la un moment dat, indiferent care va fi acela, va ajunge acolo unde îi este destinat să fie. Am zis!”, a spus Silași Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *