Șoferul care a provocat accidentul de la Strugureni era beat și drogat cu metamfetamină

În această dimineață, în jurul orei 05:45 polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit pe Drumul Județean 172E, în localitatea Strugureni, la un accident rutier.

Un autoturism condus de un tânăr de 29 ani din Prundu Bârgăului a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma accidentului a rezultat rănirea a două tinere de 17 și 19 ani din Cociu, a unui bărbat de 38 de ani din Nimigea de Sus, toți pasageri în autoturism cât și a șoferului, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.71 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE IPJ BN:

*Update*

În urma testării cu aparatul DrugTest a șoferului de 29 de ani din Prundu Bârgăului, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au constatat faptul că acesta este pozitiv în cazul substanței metamfetamină.

În cadrul dosarului penal întocmit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de șofer, acesta urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *