Someș-Top-Grup​ – O firmă de TOP!

De multe ori în calitate de cetățeni uităm sau nu băgăm de seama toată munca din spatele unei construcții care ne deservește pe toți. Fie că vorbim despre lucruri uzuale și comune precum un drum sau un pod sau despre structuri complexe precum construcții hidrotehnice, fiecare lucrare are anumite etape care trebuie bifate pentru ca acea lucrare să fie sigură, rezistentă și folosibilă.

Dacă fundația unei case nu este stabilă și bine pusă la punct, în termen lung, ocupanții acelei case vor avea de suferit. Același principiu se aplică și în cazul oricărei construcții, fie el un drum sau pod. Dacă baza unui proiect, studiul de fezabilitate sau proiectarea tehnică, nu sunt de calitate, ocupanții acelui proiect, adică cetățenii vor avea de suferit.

Someș-Top-Grup

Someș-Top-Grup este o companie românească fondată în anul 2014, care oferă servicii de proiectare, servicii de consultanță și asistență tehnică și servicii de topografie. Această companie a fost implicată în proiecte din 7 județe.
  • Studii de fezabilitate pentru 580 km de drumuri;
  • Proiectare tehnică detaliată pentru 450 km de drumuri în centrul și nord-vestul țării;
  • Valoarea de investiție a proiectelor de lucrări realizate, care sunt deschise traficului ori sunt în curs de execuție, depășește 174 milioane de euro.
Arii de expertiză: proiectare drumuri, poduri și construcții hidrotehnice, întocmire studii de trafic, studii economice, studii topografice, protecția mediului, servicii de consultanță și asistență tehnică. Câteva proiecte majore implementate de companie:
  • Modernizare DJ 172, KM 10+546 – 23+543, DN 17 (Cociu) – Mocod, KM 23+680 – 34+160 Mocod – Zagra;
  • Modernizare DJ 154B, km 10+620 – 15+400, limită județul Mureș – Monor (DJ 154), județul Bistrița-Năsăud;
  • Modernizare DJ 173C, km 3+053-6+023, Bistrița-Budacu de Jos, județul Bistrița- Năsăud;
  • Modernizare străzi în municipiul Oradea, cartierul Episcopia Bihorului;
  • Modernizare străzi, acces auto și parcări în municipiul Oradea;
  • Pod peste râul Peța în municipiul Oradea.

Echipa Someș-Top-Grup

Fundamentul unei companii nu stă în cifra de afaceri, în numărul de proiecte și nici măcar în profit, ci în echipa din spate. În momentul de față, SOMEȘ-TOP-GRUP are un număr de 14 ingineri și tehnicieni specializați în proiectare infrastructură rutieră și economie. Unul dintre acești membri este Vlad Ivan, inginer proiectant poduri și angajat la firma Someș-Top-Grup de aproape 5 ani: ,,𝘢𝘴̦ 𝘯𝘶𝘮𝘪 𝘢𝘵𝘮𝘰𝘴𝘧𝘦𝘳𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘥𝘳𝘶𝘭 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘚𝘰𝘮𝘦𝘴̦-𝘛𝘰𝘱-𝘎𝘳𝘶𝘱 𝘤𝘦𝘭 𝘱𝘶𝘵̦𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦𝘯𝘰𝘢𝘴𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘯𝘤𝘶𝘳𝘢𝘫𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘯𝘵̦𝘢̆”.

Contact

Telefon: +40 755 285 388

Email: proiectare@somestopgrup.ro

Adresa: str. Maramuresului, Nr. 151B, Cluj-Napoca, Cluj, Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *