Sorin Harapașcu, comisar șef poliția Sângeorz-Băi: Noi aplicăm legea, nu acționăm la comandă politică

În urma unor declarații ale primarului orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care acuza poliția că a acționat la comandă politică în cazul problemelor sale cu legea, motiv pentru care nu mai poate ocupa funcția de primar sau orice altă funcție publică, comisarul șef al poliției din Sângeorz-Băi a oferit o poziție neoficială vizând declarațiile lui Ogâgău.

Într-o discuție neoficială cu Sorin Harapașcu, comisar șef poliția Sângeorz-Băi, acesta afirmă faptul că poliția nu acționează la comandă politică și nu îndeplinește orice altfel de comandă, ci aplică legea.

Reamintim faptul că Traian Ogâgău a refuzat deplasarea la spital după ce a fost oprit de poliție în Sângeorz-Băi și a declarat că polițistul ar fi spus că vor merge abia ziua următoare la probe, după ce a declarat în procesul verbal că a fost depistat cu alcoolemie. A fost deschis dosar penal și Ogâgău a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Pentru că domnul Harapașcu nu este în masura de a ne da o poziție oficială, urmează să solicităm o declarație de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *