Sorin Mititean intră în lupta pentru scaunul de președinte a PNL Bistrița-Năsăud

Astăzi a fost anunțat și cel de-al doilea candidat la președinția PNL Bistrița-Năsăud – Sorin Mititean.

Ioan Turc se va duela cu primarul din Șieu-Măgheruș, Sorin Mititean. Acesta din urmă pare să aibă sprijinul mai multor colegi primari printre care și liderul Văii Țibleșului, Sorin Hognogi, dar și a aripii Sighiartău!

„Am luat decizia de a candida la funcția de președinte al filialei județene PNL Bistrița-Năsăud.
M-am consultat cu mare parte dintre liderii și colegii mei și cred că este momentul unei schimbări și a unui nou proiect pentru noi și județul nostru.

În ultimii ani am resimţit nevoia unei cu totul abordări privind managementul politic al filialei noastre şi cred că sunt în asentimentul multor colegi. E nevoie de o bună organizare a filialei, de comunicare internă dar și publică care să aducă o mai bună armonizare a ideilor și proiectelor noastre.

Sunt o persoană care întotdeauna am urmărit atingerea unor obiective și sunt convins că împreună cu echipa pe care o propun vom câștiga alegerile din 2024.

Sunt primar din anul 2004 și am trecut prin toate etapele de alegeri, fuziuni și mereu am găsit soluții la problemele apărute. Am susținut oameni onești și profesioniști care să ne facă cinste nouă și care să respecte standardele cerute de partid dar și de cetățeni.

Criteriile mele au fost mereu clare și simple. Sunt pentru performanță politică și administrativă și cred că acesta este singurul element relevant pentru noi toți. O echipă performantă va face performanță în alegeri și sunt convins că vom reuși.

Cunosc partidul, cunosc problemele și vin cu oameni buni și soluții care să ne aducă rezultate.

În toți acești ani am considerat că dacă îmi fac treaba de primar, vin și rezultatele politice și așa a fost.

Din punctul meu de vedere cred că filiala are nevoie de o conducere colectivă, cu roluri asumate de fiecare membru și cred că o împărțire a responsabilităților ne va face mai eficienți. Nu în ultimul rând vreau ca fiecare membru să fie respectat și ascultat iar deciziile pe care le vom lua vor fi implementate de către organizație și de fiecare dintre noi.

Împreună cu primarii, cu liderii județeni, vom avea un parteneriat cu primul ministru al României pentru dezvoltarea județului.

Avem nevoie de proiecte durabile care să ne apropie de nivelul și de serviciile de calitate pe care le întâlnim atunci când mergem la Cluj-Napoca sau Oradea.

Proiectul pe care îl voi detalia în perioada următoare se leagă de viitorul filialei dar și al județului nostru. Împreună vom reuși.
PRIMAR,
MITITEAN SORIN AUREL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *