Stan (USR) vs. Sas (Plus): Lupta pentru scaunul de președinte al USR PLUS, dată între viceprimar și deputat

Viceprimarul municipiului Bistrița, Călin Stan, co-președintele fuzionatului USR-PLUS BN și celalalt co-președinte, Lorant Sas, deputam cam invizibil din planul politic Județean și național, și-au anunțat intenția de a concura în lupta pentru obținerea președinției USR PLUS Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 4 iulie, delegați ai organizațiilor locale USR PLUS din întreg județul, undeva la peste 100 de personae, vor vota în vederea alegerii unui nou președinte și al unui nou Birou Politic Județean. Bătălia se dă practic între două grupuri, unul condus de deputatul Lorant Sas, celălalt de viceprimarul Călin Stan. Nu trebuie uitat aici faptul că, useristul Nicolae Pavelean s-a impus în fața plusistului Alin Dolha în bătălia pentru USRPlus Bistrița, cea mai importantă organizație din BN, filialele din județ fiind mai puțin numeroase și de impact.

În luptă poate intra și actualul subprefect, Lorant Toth, iar numele Cristinei Iurișniți se aude că va intra în Biroul Politic Județean al USR PLUS, din partea Plus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *