Surse ProSport: Viorel Moldovan poate veni la Gloria Bistrița

Fostul mare fotbalist din Generația de Aur a naționalei României de Fotbal, Viorel Moldovan, se poate întoarce după multă vreme la Bistrița, conform ProSport.

Acesta ar putea să ocupe funcția de manager general, sursele spunând că Moldovan trebuie să se întâlnească cu factorii decizionali ai echipei pentru a stabili împrejurările venirii sale.

În urmă cu ceva timp, acesta declara:

Mai am un vis, mi-aş dori să pot să mă întorc mai devreme sau mai târziu la Bistriţa şi să construiesc un club formator, care să revină pe prima scenă. Dar nu din calitate de antrenor, ci manager general sau preşedinte. Deocamdată e greu de crezut, dar, poate într-un viitor apropiat voi veni acasă şi voi pune umărul”, spunea Viorel Moldovan într-un interviu acordat la Look Sport.

Ca fotbalist, Viorel Dinu Moldovan a jucat pentru Gloria Bistrița, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoppers Zurich (ambele din Elveția), Coventry City (Anglia), Fenerbahce (Turcia), FC Nantes (Franța), Al Wahda (Emiratele Arabe Unite), Servette Geneva (Elveția), Poli AEK Timișoara, ACS Poli Timișoara și Rapid.

În cariera sa de antrenor, Viorel Moldovan a mai pregătit echipele FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, Auxerre (Franța), Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești, însă a fost și selecționer al naționalei U21 a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *