Tânără de 21 de ani, la spital după ce s-a ars pe o suprafață de 70% din corp

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a fost direcționat în această noapte, în jurul orei 01:00, în localitatea Bichigiu, comuna Telciu, unde o tânără în vârstă de 21 de ani a suferit arsuri de gradul II și III pe aproximativ 70% din suprafața corporală.

Echipajul de prim ajutor a solicitat sprijinul echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD și au procedat la stabilizarea victimei și intubarea acesteia în vederea transportarii la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale și îngrijiri, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”În această dimineață, în jurul orei 01.00, a fost sesizat prin 112 faptul că o femeie și-a provocat arsuri cu combustibil. Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat-o și au transportat-o la spital cu răni pe aproximativ 70% din suprafața corpului. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că este vorba despre o tânăra în vârstă de 21 de ani, din localitatea Aluniș, comuna Zagra, care se afla în vizită la mama ei. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ BN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *