„Târgul de viitor” – Eveniment pentru elevii de liceu și companii

Asociația POV21, în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Infoel” și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, își propune ca în această primăvară să aducă tinerilor din județ, aflați în căutarea propriei vocații, evenimentul „Târgul de viitor”, în intervalul 8-9 aprilie, vineri între orele 13:00 – 18:00, respectiv sâmbătă, 10:00 – 16:00.

Public țintă

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ.

Scopul nostru

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască atât oportunitățile pe care le oferă învățământul superior, cât și numeroasele oportunități de angajare sau de viitoare cariere.

De ce să-ți implici compania în acest proiect?

În cadrul evenimentului „Târgul de Viitor”, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă orientate pe preferințele și dorințele viitorilor absolvenți. Astfel, asocierea cu acest eveniment va oferi ajutor elevilor cu privire la viitorul lor și, de asemenea, companiile participante vor putea prezenta tinerilor oferta de joburi și carieră continuă.

Termenul limită de înscriere este 31 martie.
Pentru alte detalii legate de eveniment și pachetele de sponsorizare ne puteți contacta la:

  • Email: contact@pov21.ro;
  • Telefon: 0753 488 140 (Gavrilă Urs);
  • Web: www.pov21.ro;
  • Facebook: POV21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *