Tragedie. O femeie însărcinată din Năsăud a fost răpusă de COVID-19 la doar 20 de ani. Medicii au salvat copilul

O femeie din Năsăud care împlinise vârsta de 20 de ani și era însărcinată a fost răpusă de COVID-19.

Medicii au salvat copilul prin cezariană, femeia fiind însărcinată în 30 de săptămâni.

Potrivit Mesager24.ro, tânăra ar fi luat virusul din familie, prima care s-a infectat fiind o femeie de 56 de ani care a decedat marți noapte. Ulterior a fost internată și nepoata ei de 20 de ani, Paula Roș. Tânăra era însărcinată în 30 de săptămâni, iar medicii au decis să intervină, prin cezariană, pentru a salva bebelușul, în condițiile în care viitoarea mămică era în comă. Copila născut prematur a fost trimisă la o clinică din Cluj-Napoca, scrie sursa citată.

”În această zi, draga mea soție, Dumnezeu a ales să mi te ia de lângă mine ceea ce nu am realizat că se va putea întâmpla 😔Ai lăsat în urmă un gol imens🖤🖤😔, ai luptat cât ai putut să mi te faci bine, dar Dumnezeu a ales că e mai bine alături de el. Îți multumesc mult, soția mea, pentru toate clipele frumoase și pentru tot timpul petrecut alături de mine și de familiile noastre 🖤🙏🏻, îți mulțumesc, soția mea, pentru pruncul nostru care l-ai adus pe lume❤️, o să îl cresc, o să îl îngrijesc exact cum am fi făcut-o amândoi😔, de acolo de sus o să fii mândră de noi, și noi o să te iubim și o să ne rugăm pentru tine mereu🙏🏻😔, te iubesc cel mai mult și o sa te iubesc până la sfârșitul vieții când o să ne întâlnim 😔 viața e nedreaptă uneori, dar tatii știe că de acolo de sus ne veghezi și ești alături de noi!😔🖤te iubesc mult soția mea și te voi iubi mereu!!😔😔😔🙏🏻🖤🖤🖤”, a postat pe Facebook Darius Roș, soțul tinerei.

”Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit. Poți închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles ! De când ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce… cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una, minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să o mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R. I. P. Paula Roș”, a scris pe Facebook primarul din Năsăud, Dorin Vlașin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.