Tragedie. O femeie însărcinată din Năsăud a fost răpusă de COVID-19 la doar 20 de ani. Medicii au salvat copilul

O femeie din Năsăud care împlinise vârsta de 20 de ani și era însărcinată a fost răpusă de COVID-19.

Medicii au salvat copilul prin cezariană, femeia fiind însărcinată în 30 de săptămâni.

Potrivit Mesager24.ro, tânăra ar fi luat virusul din familie, prima care s-a infectat fiind o femeie de 56 de ani care a decedat marți noapte. Ulterior a fost internată și nepoata ei de 20 de ani, Paula Roș. Tânăra era însărcinată în 30 de săptămâni, iar medicii au decis să intervină, prin cezariană, pentru a salva bebelușul, în condițiile în care viitoarea mămică era în comă. Copila născut prematur a fost trimisă la o clinică din Cluj-Napoca, scrie sursa citată.

”În această zi, draga mea soție, Dumnezeu a ales să mi te ia de lângă mine ceea ce nu am realizat că se va putea întâmpla ?Ai lăsat în urmă un gol imens???, ai luptat cât ai putut să mi te faci bine, dar Dumnezeu a ales că e mai bine alături de el. Îți multumesc mult, soția mea, pentru toate clipele frumoase și pentru tot timpul petrecut alături de mine și de familiile noastre ???, îți mulțumesc, soția mea, pentru pruncul nostru care l-ai adus pe lume❤️, o să îl cresc, o să îl îngrijesc exact cum am fi făcut-o amândoi?, de acolo de sus o să fii mândră de noi, și noi o să te iubim și o să ne rugăm pentru tine mereu???, te iubesc cel mai mult și o sa te iubesc până la sfârșitul vieții când o să ne întâlnim ? viața e nedreaptă uneori, dar tatii știe că de acolo de sus ne veghezi și ești alături de noi!??te iubesc mult soția mea și te voi iubi mereu!!????????”, a postat pe Facebook Darius Roș, soțul tinerei.

”Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit. Poți închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles ! De când ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce… cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una, minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să o mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R. I. P. Paula Roș”, a scris pe Facebook primarul din Năsăud, Dorin Vlașin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *