Traian Ogâgău vs. MIS GRUP. Petrică Farcaș, reprezentant MIS: Atacurile se datorează faptului că nu dăm șpagă

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este nemulțumit de lucrările făcute de MIS GRUP pe malurile apei Someșului Mare.

Primarul este nemulțumit de lucrările de structură executate de MIS GRUP și a declarat pentru N1TV că va organiza o comisie externă pentru evaluarea lucrărilor.

„În cazul acestor lucrări executate de MIS GRUP s-a făcut o adresă externă pentru a alcătui o comisie, iar mai apoi se vor evalua lucrările.”, a spus primarul.

MIS GRUP execută și a executat în acest moment lucrări în Sângeorz-Băi, dar și în restul județului.

Printr-o convorbire telefonică, Petrică Farcaș, reprezentant MIS GRUP, declară urmatoarele pentru N1TV:

„Lucrările au fost recepționate de Traian Ogâgău, de asemenea menționez că lucrările sunt în desfășurare, iar domnul Traian Ogâgău nu are expertiza necesară și nici studiile de specialitate pentru a constata eventuale deficiențe în executarea lucrărilor, lucrare care se realizează în conformitate cu proiectul adjudecat. Atacurile asupra MIS GRUP provin din faptul că societatea noastră nu a plătit și nu plătește comisioane (n.r. șpăgi) niciunui primar sau beneficiar, indiferent de presiunile care se fac asupra noastră. Pentru MIS GRUP, cel mai important lucru este finalizarea oricărei lucrări, cu respectarea standardelor de calitate, cu care i-am obișnuit pe beneficiarii noștri”, declară în contradictoriu cu Traian Ogâgău, reprezentantul MIS GRUP, Petrică Farcaș.

După declarațiile lui Petrică Farcaș, Traian Ogâgău a reacționat:

„Nu pot să-i spun decât să îi fie rușine pentru că își bate joc de toate lucrările și nu știu de ce, de frică sau nu, toți primarii merg blat cu el.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *