Transmixt Bistrita se alătură campaniei de conștientizare și informare derulată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.

♻️ Transmixt Bistrita se alătură campaniei de conștientizare și informare derulată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.

✅ Operatorul de transport public Transmixt Bistrita a înțeles importanța campaniei derulate de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA și a răspuns pozitiv propunerii de parteneriat prin punerea la dispoziție cu titlu gratuit a 10 autobuze și microbuze care operează pe rutele județene.

✅ Astfel, cetățenii județului nostru vor vedea mijloacele de transport public personalizate cu mesajele campaniei de conștientizare și informare aflată în plină derulare.

? Doresc să-i mulțumesc domnului Melente Horoba de la Transmixt Bistrita pentru că a înțeles importanța transmiterii mesajului nostru la un număr cât mai mare de oameni și pentru că a acceptat să participle la efortul comun de a avea un județ mai curat.

♻️ Sperăm să schimbăm modul de gândire al oamenilor cu privire la gestionarea deșeurilor și să colectăm selectiv deșeurile reciclabile pentru a proteja mediul înconjurător și sănătatea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *