Un bărbat de 40 de ani a murit într-o zona de pădure din Lunca Ilvei, în urma unui accident (FOTO/VIDEO)

Echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și echipajul Salvamont Bistrița-Năsăud intervin într-o zona de pădure din Lunca Ilvei, greu accesibila, unde un bărbat a fost accidentat/lovit de un copac.

Bărbatul prezenta traumatisme cranian și cervical grave. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 40 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării.

Solicitarea a fost făcută pentru un loc greu accesibil, pe un teren accidentat, autospecialele de interventie au putut ajunge pana într-un punct, o parte din itinerarul de deplasare a fost realizat cu ajutorul mijloacelor de transport de teren, puse la dispoziție de SVSU, iar ultima parte a acestuia a fost parcursa pe jos.

De la Detașamentul de Pompieri Bistrița a fost alocat în sprijin un echipaj de pompieri cu senilata.

UPDATE. Astăzi, polițiștii din Sângeorz- Băi,  Secția 7 poliție Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost accidentat de un copac. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Lunca Ilvei, angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos, a fost accidentat de un arbore.

În cauză, urmează a fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările în acest caz vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud pentru verificări de specialitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *