Un bărbat de 48 de ani din Bistrița a fost prins în timp ce vindea haine contrafăcute

La data de 7 decembrie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

În fapt, în urma unui control efectuat în municipiu, la punctul de lucru al unui agent economic, reprezentat de un bărbat de 48 de ani, din Bistrița, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 36 de articole vestimentare, în valoare de aproximativ 2.900 de lei.

Hainele erau expuse spre vânzare și purtau mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate pentru produse identice sau similare, având inscripționate denumirile unor mărci notorii, despre care există indicii că sunt contrafăcute.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *