Un bazin de înot acoperit va fi construit în Sângeorz-Băi

Primăria Sîngeorz-Băi a transmis că astăzi s-a efectuat o vizită de lucru la amplasamentul pe care se va construi cât de curând bazinul de înot acoperit, vizită în cadrul căreia s-au discutat diferite aspecte ce țin de începerea efectivă a lucrărilor. Se preconizează că în termen de aproximativ 3 luni de zile se va finaliza proiectul tehnic, se va obține autorizația de construire, urmând ca până cel târziu în vara anului 2022, în urma predării amplasamentului să înceapă lucrările propriu-zise.
Valoarea totală a investiției este de 10.371.472,66 le și este finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI) și este complementar cu un alt proiect aflat în implementare și anume “Construire Complex Sportiv în orașul Sângeorz-Băi, strada Someșului, județul Bistrița-Năsăud”.
,,Oraşul Sângeorz-Băi dispune de o varietate de resurse turistice, în special balneare, care din păcate nu sunt pe deplin valorificate. În ciuda potenţialului existent, nivelul de diversitate al atracţiilor turistice este destul de scăzut, turiştii dispunând de o gamă restrânsă de posIbilităţi de petrecere a timpului liber.
Tocmai de aceea prin proiect se doreşte construirea unui bazin de înot acoperit, promovând o viaţă activă, transformând staţiunea Sângeorz-Băi într-una mai atractivă pentru unitățile educaționale locale din zonă, asociațiile/cluburile sportive, cetățenii orașului Sângeorz-Băi, turiști, mediul de afaceri”, s-a transmis pe pagina de facebook a primăriei Sîngeorz-Băi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *