Un câine vagabond a fost tranchilizat după ce a atacat mai multe persoane și a omorât două animale de companie

În această dimineață jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian și Dragoș-Vodă din municipiul Bistrița, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toți cei aflați în apropiere.
Jandarmii au anunțat imediat și pe reprezentanții Servicului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistrița pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv.
La fața locului jandarmii au luat legătura cu cei care au apelat numărul unic de urgență 112 și care au reclamat incidentul. Cei prezenți în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat initial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său și a creat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior câinele agresiv a atacat și alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere.
Persoanele atacate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă din păcate doi câini care au fost mușcați au murit la scurt timp.
Jandarmii alături de polițiști locali și de reprezentanți ai Serviciului de Ecarisaj au urmărit câinele agresiv care a fost identificat în zona unei parcări din imediata apropiere a unui mare magazin de bricolaj.
Având în vedere agresivitatea manifestată, acesta a fost tranchilizat și transportat la adăpostul de animale.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că animalul nu are proprietar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *