Un tânăr a părăsit arestul la domiciliu și a condus un vehicul neînmatriculat, deși nu avea permis

La data de 2 februarie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evadare, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vizat de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani care era plasat în arest la domiciliu, la locuința sa din Budacu de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 31 ianuarie, acesta ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile dispuse, ar fi părăsit locuința fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă, ar fi condus pe un drum comunal din localitate de domiciliu un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, plasat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *