Un tânăr de 23 de ani din Bistrița a fost prins la volan în timp ce era beat și drogat, într-o mașină furată

În jurul orei 02.30, pe o stradă din Bistrița, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi tineri. La volan au fost identificați un tânăr de 23 de ani, din localitate, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și pasagerul și un tânăr de 21 de ani, din Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că autoturismul pe care-l conducea aparține unei femei din Bistrița, fiind sustras din apropierea locuinței.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat și cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor cannabis și methamphetamină. Tânărul a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea restricțiilor de circulație în context Covid și a normelor rutiere, iar pasagerul pentru nerespectarea restricțiilor de circulație în context Covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *